HAKS Digital

Naslovna HAKS Digital
by admin

Prijave za prvi u povijesti službeni digitalni Kup Hrvatske u Gran Turismo Sport!

Kako bi se prijavili za sudjelovanje u službenom digitalnom Kupu Hrvatske u Gran Turismo Sport igri molimo popunite podatke u nastavku i kliknite na gumb. Prijave za ovaj Kup su besplatne, a svaki prijavitelj mora imati aktivnu e-licencu koju možete osigurati ovdje: https://haks.hr/e-licence/ Nakon prijave u sljedećim danima na mail ćete dobiti sve informacije o kupu.

Pobjednik kupa ide u kvalifikacijski turnir za FIA Motorsport Games 2021. Pobjednik turnira postat će reprezentativac Hrvatske na FIA svjetskim igrama!

Fond nagrada:

1. mjesto (playoff za FIA svjetske motorsport igre + trkaći Twingo na korištenje u sezoni 2021. na kružnim utrkama Prvenstva Hrvatske s osiguranim trkaćim gumama i transportom na Hungaroring, Red Bull Ring, Slovakia Ring, Automotodrom Brno i Automotodrom Grobnik). U slučaju nemogućnosti prvaka nagrada će biti ponuđena natjecatelju koji je ostvario drugi najbolji rezultat.

2. mjesto – Vožnja s instruktorom na Automotodromu Grobnik

3. mjesto – Dvije VIP ulaznice s VIP turom za NASCAR GP CROATIA 2021.

4. mjesto – PS pretplata + “racing experience”

5. mjesto – PS pretplata

6. mjesto – PS pretplata

7. mjesto – PS pretplata

Rok prijave je do 20.12.2020. u 23:59

 

Prijavnica za prvi u povijesti službeni digitalni Kup Hrvatske u Gran Turismo Sport!

Partneri

Web stranica haks.hr koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja stranice prihvaćate uvjete korištenja. Prihvaćam Ne prihvaćam