E-Licence

Naslovna E-Licence

Primjer E-Licence

Dobrodošli na sustav E-LICENCE

Kako bi predali zahtjev za E-Licencu molimo popunite sva polja u nastavku. Nakon uspješnog popunjavanja primiti ćete e-mail poruku sa podacima za uplatu.


Što je E-LICENCA Hrvatskog auto i karting saveza?

Digitalni motorsport u velikoj je svjetskoj ekspanziji. Turniri u “Gran Turismo 7”, “F1 2022”, “Assetto Corsa Competizione” i ostalim disciplinama okupljaju veliki broj online natjecatelja u Hrvatskoj i svijetu. Kako bi započeli svoje službeno digitalno utrkivanje, Hrvatski auto i karting savez, član Svjetske automobilističke federacije, FIA-e, ustanovio je E-LICENCU. E-LICENCA uvjet je za sve koji će se željeti natjecati u službenim hrvatskim serijama te potom i na regionalnoj i svjetskoj razini.


Koja je cijena E-LICENCE i do kada vrijedi?

Cijena E-LICENCE je 100 Kn (13,27 EUR) godišnje, a bez obzira na datum plaćanja prestaje vrijediti zadnji kalendarski dan 2022. godine – vrijedi do 23:59 31.12.2022.


Tko može podnijeti zahtjev za E-LICENCOM?

E-LICENCU može dobiti svaka osoba s navršenih 10 godina bez obzira na državljanstvo. Sudjelovati u službenim online natjecanjima mogu sve osobe s E-LICENCOM dok je kod “offline” turnira potrebno prisustvo jednog roditelja za osobe od 10-16 godina.


Zašto bih trebao imati E-LICENCU?

Zato jer jedino sa E-LICENCOM možete sudjelovati na službenim natjecanjima Hrvatskog auto i karting saveza, a uskoro i na regionalnim te svjetskim natjecanjima pod okriljem Svjetske automobilističke federacije – FIA-e.  Također,  pobjednik pojedinog prvenstva proglašava se službenim prvakom Hrvatske, dobiva priliku postati reprezentativac Hrvatske na Svjetskim motorsport igrama, ostvaruje mnoge popuste kod partnera HAKS-a (obavijesti o partnerima doći će u mail obavijestima) te mnogo drugih pogodnosti.

 Ukoliko su vas ovi odgovori zadovoljili – molimo nastavite s prijavom :).

E-LICENCA

Pravila korištenja možete pročitati ovdje
Nakon prijave biti će vam prikazani podaci za uplatu troškova izdavanja E-Licence, a po primljenoj uplati ćete biti kontaktirani od strane HAKS-a sa potvrdom o izdavanju E-Licence. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na haks@haks.hr

Partneri

Web stranica haks.hr koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja stranice prihvaćate uvjete korištenja. Prihvaćam Ne prihvaćam