E-Licence

Naslovna E-Licence

Primjer E-Licence

Dobrodošli na sustav E-LICENCE

Kako bi predali zahtjev za E-Licencu molimo popunite sva polja u nastavku. Nakon uspješnog popunjavanja primiti ćete e-mail poruku sa podacima za uplatu.


Što je E-LICENCA Hrvatskog auto i karting saveza?

Kako bi započeli svoje službeno digitalno utrkivanje, Hrvatski auto i karting savez, član Svjetske automobilističke federacije, FIA-e, ustanovio je E-LICENCU sukladno zahtjevima Pravilnikom o digitalnom motorsportu. E-LICENCA uvjet je za sve koji će se željeti natjecati u službenim hrvatskim serijama te potom i na regionalnoj i svjetskoj razini.


Koja je cijena E-LICENCE i do kada vrijedi?

Cijena E-LICENCE je 15 EUR godišnje, a bez obzira na datum plaćanja prestaje vrijediti zadnji kalendarski dan tekuće godine.


Tko može podnijeti zahtjev za E-LICENCOM?

E-LICENCU može dobiti svaka osoba s navršenih 16 godina bez obzira na državljanstvo.


Zašto bih trebao imati E-LICENCU?

E-LICENCA je propisana Pravilnikom o digitalnom motorsportu te je preduvjet za sudjelovanje na službenim natjecanjima Hrvatskog auto i karting saveza, a uskoro i na regionalnim te svjetskim natjecanjima pod okriljem Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Također, pobjednik pojedinog prvenstva proglašava se službenim prvakom Hrvatske, dobiva priliku postati reprezentativac Hrvatske na Svjetskim motorsport igrama, te dobija kod za korištenje godišnje iRacing licence.

 

E-LICENCA

Pravila korištenja možete pročitati ovdje
Nakon prijave biti će vam prikazani podaci za uplatu troškova izdavanja E-Licence, a po primljenoj uplati ćete biti kontaktirani od strane HAKS-a sa potvrdom o izdavanju E-Licence. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na haks@haks.hr

Partneri

Web stranica haks.hr koristi kolačiće kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Nastavkom korištenja stranice prihvaćate uvjete korištenja. Prihvaćam Ne prihvaćam